Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Välkommen till Sidensjö Sparbank

Vi ser människan

Aktuellt

Tips

Autobetalning – ett enkelt sätt att betala e-faktura

Med Autobetalning kommer e-fakturans belopp att betalas från det konto du valt utan att du behöver godkänna varje betalning. Räkningen betalas alltid i tid. Det enda du gör är att ansluta dig i Internetbanken och se till att pengar finns på kontot.

Plånbok

Undvik dubbelbeskattning på dina pensionspengar

Avdragsrätten för privat pensionssparande minskar i år, från 12 000 kronor till 1 800 kronor. För att undvika dubbelbeskattning bör du se över ditt pensionssparande.

Nyheter

Riksbanken behåller reporäntan oförändrad

2015-09-03 10:40

Riksbanken meddelade torsdagen den 3 september att man lämnar reporäntan oförändrad på −0,35 procent. Reporäntan väntas ligga kvar på denna nivå i ungefär ett år och kan komma att sänkas ytterligare. Riksbanken motiverar beslutet med att den negativa räntan och fortsatt köp av statsobligationer till årets slut stödjer en fortsatt positiv utveckling i ekonomin.

Far och dotter köper blommor

Inköpschefsindex tjänster föll till 52,4 i augusti

2015-09-03 08:46

Inköpschefsindex för tjänstesektorn (PMI–tjänster) minskade med 4,1 indexenheter till 52,4 i augusti från 56,5 föregående månad. Tre av de fyra delindexen bidrog negativt och affärsvolym samt orderingång förklarar drygt 85 procent av fallet i tjänste-PMI. Samtliga delindex noterades dock i tillväxtzonen även om sysselsättningen med sin notering på 50,7 stannade precis över 50-strecket.

Stäng Skriv ut