Hoppa till textinnehållet

Information till föreningskunder

Sidensjö Sparbank ser det som en del i samhällsnyttan att kunna hjälpa våra föreningar på orten. Vi vill kunna stödja och utveckla föreningslivet på orten och det är vi stolta över. För att förenkla för din förening har vi här sammanställt den information som behövs i kontakten med banken.

 1. Checklista och kundkännedom

  Här har vi samlat viktig information till dig som föreningskund. Penningtvättslagen ställer krav på att banken dokumenterar information som berör kundernas ekonomi och affärsrelationen samt förstår syftet med kundens transaktioner.

  Läs mer

 2. Protokoll

  Här finns en färdig protokollsmall som vi gärna ser att ni använder när ni utser företrädare gentemot banken.

  Öppna protokollsmall

 3. Fullmakt

  Här finns den fullmakt som behövs för att få tjänster i banken.

  Öppna fullmakt

Användbara tjänster för föreningar

I en förening är det personliga engagemanget en viktig drivkraft. Då tiden ofta är en bristvara för många människor underlättar det att arbeta med produkter som förenklar administrationen och ger mer tid över till annat. Vi erbjuder därför banktjänster som underlättar för de som arbetar och brinner för sin förening.

Företagskonto

Företagskonto är ett transaktionskonto för att enkelt och effektivt hantera föreningens in- och utbetalningar. Det ger en bra överblick och gör det lättare att planera likviditeten. Kostnadsfritt.

Läs mer

Bankgiro

Ett bankgiro kopplat till föreningens Företagskonto underlättar inbetalningar. Föreningen kan enkelt byta konto men ändå behålla samma bankgironummer. Kostnad 400 kr/år.

Läs mer

 

Internetbank

Med internetbanken kan föreningens bankärenden skötas dygnet runt samtidigt som den ger en bra överblick över föreningens tillgångar och skulder. Kostnadsfritt. 

Läs mer

e-bokföring

Minskar föreningens bokföringsarbete med upp till 80%. Kostnad 150 kr/månad exkl moms.

Babs Event

Hyr en kortterminal för 99 kr/dygn plus 2% på transaktionsbeloppet vid enstaka event,

Swish

Med Swish kan ni som förening ta betalt för startavgiften, lagtröjan, lägeravgiften, inträdet eller korven. Enkelt, snabbt och säkert. Kostnad 1,50 kr per mottagen swish.

Läs mer

Bli föreningskund

Så här blir föreningen kund i Sidensjö Sparbank.

Sponsring

Vill er förening ta del av vår samhällsnytta? Ansök då om sponsring.