Hoppa till textinnehållet

Skog och lantbruk

Vi ser människan

Vi ser dig som människa och vi gör alltid vårt bästa för att du ska få snabb och korrekt service.

En bank på landsbygden

Sidensjö Sparbank vill vara det bästa bankalternativet för dig som skogs- och lantbrukare. Den starka anknytning vi har till landsbygden i kombination med vår flexibilitet medför att våra tjänster kan anpassas efter dina behov och utifrån våra långvariga relationer med skogs- och lantbrukskunder.

Hur driver du ditt skogs- & lantbruk?

Mitt bruk är mitt företag och min inkomst

Driver du ditt skogs- eller lantbruk som ett företag och får din huvudsakliga inkomst härifrån. Då passar antagligen våra företagstjänster dig bäst.

Dad in a cart pulled by two kids.

Har skog och jord men inkomst från annat håll

Bor du på en lantbruksfastighet och har skog men din inkomst kommer från annat håll. Då passar troligen våra privattjänster bäst. Du kan naturligtvis komplettera med de tjänster som är nödvändig.

Three carpenters sitting outside carpenter's workshop having coffee - small business.

Användbara tjänster för skogs- & lantbrukare

Skogskonto

Du som har skog vet hur viktigt det är att kunna fördela inkomsten över flera år. Med Skogskonto får du både en jämnare inkomst och en lägre marginalskatt.

Internetbanken för företag

Kontakta oss och gör dina ärenden via internetbanken.

Jordbrukskredit

Våra lån till jordbruk kan vara ett gott fundament när du ska köpa en skogs- eller lantbruksfastighet, vill göra ny- eller ombyggnad på din gård, eller förvandla flera små lån till ett fördelaktigare.

Nyhetsbrev

I nyhetsbrevet Bättre Affärer - Skog och lantbruk får du tips och råd som kan inspirera dig i ditt företagande. Du kan läsa det via länken nedan eller få det skicka till din mejladress. Om du önskar utskick via mail ska du klicka på rubriken till valfritt nummer och sedan scrolla längst ner så hittar du en länk för att prenumerera på nyhetsbrevet.

Skogsbarometern

Läs om skogsägarnas syn på det aktuella ekonomiska läget inom skogsbruket.

Generations- och ägarskifte

Ett generationsskifte berör både familj, pengar och kärlek – tre delar som kan väcka många och stora känslor. Men för de flesta går det alldeles utmärkt att ta sig över svårigheterna.

Kontakta banken

Vill du ha mer information om vad vi kan hjälpa dig som är skogs- och lantbrukare med är du alltid välkommen.

Inte som alla andra