Hoppa till textinnehållet

Hjälp oss hjälpa

Bidraget riktar sig till föreningar och organisationer i bankens verksamhetsområde som på något sätt kan erbjuda andra hjälp eller aktivering i vardagen. Är ni inte en förening eller organisation men har en bra idé som ni skulle kunna genomföra är ni också välkomna att ansöka. Vi kommer att titta på alla ansökningar.

Totalt har vi avsatt 120 000 kr att dela ut. Vi ser gärna en bred variation på projekt där både stora och små idéer kan vara värdefulla.
 

Beviljade projekt publiceras på sidensjosparbank.se med mottagarens namn, belopp och ändamål. Genom att lämna in en ansökan lämnar ni samtycke till att sådan publicering får ske.

Om projektet inte fullföljs kan krav på återbetalning komma att ställas.

Senast 14 september vill vi ha din ansökan. Innan slutet av september månad kommer vi att meddela vilka som erhåller bidrag. Beslut om bidrag kan även komma att fattas löpande. Beslut om bidrag från Sidensjö Sparbank kan inte överklagas.

Ansök här

Beskriv ditt projekt nedan och hur det ska gå till. Beskriv din egen insats och vilka kostnader som finns i projektet. Fyll i samtliga fält i ansökan nedan.