Om oss

Vi brukar säga att vi inte är som alla andra banker. Vi är nämligen en lokal sparbank. Den enda banken i världen med huvudkontor i Sidensjö. Det innebär att alla beslut fattas här. Vi finns till för dig som bor, verkar och har ditt hjärta i Örnsköldsviks kommun.

Vi har funnits här i över 120 år och de vinster som vi skapar stannar i vår region till nytta och glädje för människor, organisationer och företag som lever här genom att vi sponsrar och stöttar föreningar, näringsliv och kultur. Fler och fler kunder inser värdet av en lokal närhet i kombination med personlig service vilket betyder att tillväxt är vår väg framåt.

För oss på Sidensjö Sparbank är det viktigt med jämställdhet och mångfald och därför vill vi att du är med och skapar en inkluderande kultur och gärna är en del av vårt hållbarhetsarbete. Här bidrar vi alla till att skapa en trevlig arbetsmiljö och tillsammans är vi vår företagskultur, där du och alla andra har en jätteviktig roll.

Tillsammans

Tillsammans med dina kollegor arbetar du för att utveckla både arbetssätt och kundbemötande allt i syfte att skapa mervärde för kunden. Hos oss behöver du vara en lagspelare. Då vi jobbar efter ett helhetskoncept är vi måna om att alla medarbetare har en god samarbetsförmåga och arbetar tillsammans som ett team oavsett vilken avdelning de tillhör. Här hjälper vi våra kunder och gör affärer tillsammans för att det ska bli en kundupplevelse i världsklass.

Om Jobbet

Tjänsten innebär att du på ett professionellt och pedagogiskt sätt ger rådgivning till våra företagskunder. I rollen ingår det att vårda och utveckla befintliga kundrelationer såväl som proaktivt bearbeta nya. Du har tid att lyssna, fråga och förstå vad kunden du möter behöver. Du jobbar för att skapa goda relationer till våra nuvarande och framtida kunder i både fysiska och digitala möten. Rollen ställer krav på initiativkraft och förmåga att fatta egna beslut inom ramen för bankens regelverk. Du kommer, utifrån vår tillväxtstrategi, vara delaktig i att utveckla vårt framtida arbetssätt inom företagsaffären.

Om Dig

Stor vikt kommer läggas vid potential, dina drivkrafter och ditt engagemang. Tillsammans utgör de avgörande faktorer för att du ska trivas och bli framgångsrik hos oss. Du behöver ha arbetslivserfarenhet inom företagsrådgivning för att bli aktuell för jobbet. Utöver det är din förmåga att samverka och skapa goda relationer med kunder såväl som kollegor en viktig framgångsfaktor hos oss. Du behöver i rollen som rådgivare vara målmedveten, ansvarstagande och ha en god förståelse och högt engagemang för kundens situation. Du trivs i ett tillväxtorienterat klimat och ser utmaningar som en chans att utvecklas. Du kan självständigt planera och organisera dina arbetsuppgifter och du har lätt för att anpassa dig till nya situationer samt ta egna initiativ. Som person har du en god social förmåga och kan på ett tydligt och pedagogiskt sätt förmedla information till våra kunder både muntligt och skriftligt för att skapa den bästa kundupplevelsen. Dina kunder gillar dig, inte bara för din sociala sida utan också för din kompetens samt för din förmåga till snabb återkoppling.

Låter det intressant?

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen? Kontakta Johan Wändin, på telefon: 0660-294547 eller e-post:


Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan tiden för ansökan har gått ut. Vi ser därför att du skickar in din ansökan i form av CV och personligt brev via mail till så snart som möjligt, dock senast den 30 september 2022.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och din primära arbetsplats är Sidensjö, men kan även innebära resor till vår mötesplats som ligger i centrala Örnsköldsvik.

Vi gör allt vi kan för att främja en fördomsfri rekryteringsprocess och inkluderar därför tester som en del av urvalsarbetet. Vi eftersträvar och jobbar aktivt med att främja mångfald, olikheter är för oss en viktig styrka. Då vi verkar inom en förtroendebransch gör vi bakgrundskontroller i alla våra rekryteringsprocesser.

Välkommen med din ansökan!