Som privatmarknadschef kommer du att leda bankens verksamhet mot privatmarknaden och utveckla dina medarbetare utifrån vår sparbanks mål och värderingar. Coaching av medarbetare och att leda bankens privatmarknad är centrala delar.

Ett engagemang att vara med och bygga vår bank nu och i framtiden är en förutsättning.

Om verksamheten

Vi är en bank som hela tiden växer.

Sidensjö Sparbank grundades redan år 1900 och är en av de ledande bankaktörerna i Örnsköldsviks kommun. Under de senaste 15 åren har vi haft en god kundtillströmning och antalet kunder har i princip fördubblats. Vårt motto är ”vi ser människan” och därför vill vi nu förstärka vårt team för att kunna bibehålla den goda service vi vill ge våra kunder. Vår målsättning är att medverka till att alltid hitta den mest fördelaktiga och hållbara totallösningen för våra kunder och bidra till en positiv ekonomisk utveckling i kommunen. Banken har idag 17 anställda och en affärsvolym på nästan 6 miljarder SEK.

Om rollen

Som privatmarknadschef kommer du att

 • ha personalansvar för en grupp på ca 10 medarbetare,
 • utveckla verksamheten inom privatmarknaden,
 • ansvara för olika kundaktiviteter tillsammans med vår marknadsansvarige,
 • vara projektansvarig för bankens många interna projekt och
 • upprätta och uppdatera delar av bankens policys, instruktioner och andra regulatoriska dokument tillsammans med bankens processägare.

Vem är du?

Det är viktigt att du

 • tycker om att leda och coacha medarbetare,
 • har ett starkt intresse för affärer och affärsmannaskap,
 • har en stark drivkraft,
 • är målinriktad och
 • har en väl utvecklad samarbetsförmåga samt har förmågan att bidra till ett positivt arbetsklimat.

För att lyckas i din roll drivs du av att leda och inspirera ditt team. Du vet att coachning sker i vardagen för att utveckla såväl medarbetare som kundaffärer. Du har förmågan att skapa en arbetsmiljö som är inkluderande, engagerande och stimulerande, där motiverade medarbetare trivs och vill bidra till gruppens resultat. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att leda ett team. Utifrån bankens värderingar arbetar du tillsammans med dina kollegor mot att nå bankens gemensamma mål. Du ska ha en utbildningsbakgrund på högskolenivå eller motsvarande inom ekonomi eller finans och du:

 • har några års erfarenhet av arbetsledning och gärna av bankaffärer,
 • brinner för ett stort kundfokus och
 • är ansvarsfull och har ett tydligt ledarskap

Du som söker bor här i Örnsköldsviks kommun eller har planer på att flytta hit.

Varför ska du jobba hos oss?

Hos oss arbetar du i en verksamhet med korta beslutsvägar och du får stor möjlighet att påverka din egen utveckling. Du kan i stor utsträckning styra din egen arbetsdag, oavsett om du möter kund på kontoret eller ute hos kunden. Vi är inte rädda för att anpassa oss och prova nytt på vägen mot den bästa banken. Vårt motto ”vi ser människan” genomsyrar hela vår verksamhet. Vi arbetar tillsammans och ställer prestigelöst upp i alla lägen såväl mot våra kunder som mot varandra. Vi har högt i tak och strävar mot att utvecklas tillsammans. Genom att hjälpa människor och företag att förverkliga sina drömmar vill vi göra vår kommun till en bättre plats.

Övrigt om tjänsten

Tjänsten är på heltid och är en tillsvidareanställning. Du sitter i trevliga lokaler i Sidensjö lite drygt två mil från Örnsköldsvik.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Experis. För frågor kontakta rekryteringskonsult Maria Håkansson, 0660-59972. Varmt välkommen med din ansökan via registrerat CV och ansökningsbrev på experis.se.

Urvalsprocessen sker löpande men vi vill ha din ansökan senast 2020-03-01.