Börser på högsta nivåer samtidigt som det finns en del orosmoln runt om i världen. Hur ser det ut framöver? Aktie-TV tar tempen på världskonjunkturen och Swedbanks analytiker ger sin syn på aktiemarknaden och hur man bör fördela sitt sparande.

Vilka är fördelarna med att fördela sitt sparande mellan olika tillgångsslag? Hur mår marknaderna? Dessa och många andra frågor får svar i programmet. Från Swedbank Robur gör förvaltarna en djupdykning bland småbolag på tillväxtmarknader, högutdelande bolag och i den populära fonden Ny Teknik.

Som tidigare innehåller sändningen givetvis de mycket populära intervjuerna med vd:ar för spännande börsbolag. Denna gång medverkar bland annat Storytels, vd Jonas Tellander, som berättar om den fortsatta tillväxten i den analoga och digitala världen. Trelleborg har gjort en transformationsresa och gjort sig mindre beroende av bilindustrin, vad ska driva bolagets tillväxt framöver berättar VD Peter Nilsson om. Som vanligt kommer också ”Tips från coachen” som kan underlätta och ge inspiration till ditt sparande.

Mer information
Programmet kan ses efter 13 november 18.30 här
Läs mer om programmet (Aktiellt)