Nu lanserar vi vårens upplaga av Aktie-TV, programmet som guidar dig genom bankens aktuella investeringsstrategi, synen på aktiemarknaden och vilka sektorer och bolag som kan vara intressanta att placera i. Precis som vanligt blir det en kavalkad av högaktuell information och inspiration om marknaden, aktier, fonder, sparande och pension.

Programmet kommer att bjuda på:

  • Våra experter benar ut hur corona påverkar marknaden, konjunkturen och den egna ekonomin, just nu och i ett längre perspektiv.
  • Vd:arna för Nyfosa, Nobina samt Ahlstrom-Munksjö ger sin syn på utvecklingen av bolagen just nu och hur de ska växa framåt. Våra analytiker ger sina kommentarer och kommer att göra fördjupningar i några sektorer. 
  • Bankens investeringsstrateger, som utvecklar hur man kan fördela sitt sparande i en marknad som inte är helt lätt att förutse
  • Ett antal förvaltare från Robur berättar hur de har agerat i den börsturbulens som har varit under våren och hur de ser på framtiden för sina respektive fonder och marknader.
  • Vi kommer också diskutera pension och sparande och hur man kan tänka utifrån sina egna förutsättningar – och mycket mer.

Programmet i sin helhet samt bonusmaterial finns på Aktiellt, Sidensjö Sparbanks samlingsplats för placeringar och sparande.

Datum: 13 maj 18.30
Du ser Aktie-TV här (länk till Aktiellt)  

Varmt välkommen till ett spännande program! Och kolla gärna in Aktiellt redan nu för tips och dagliga uppdateringar från aktiemarknaden!